top of page

LOCATIE

Het festivalterrein ligt op de site van Hoeve Delaere in Lauwe. Lauwe ligt op 7 km van Kortrijk. Wapens, scherpe voorwerpen, drugs, eigen drank en dieren kunnen niet worden toegelaten op het festivalterrein om veiligheidsredenen. Rugzakken kunnen worden toegelaten mits controle bij de security.

FIETSENSTALLING

Er is voldoende fietsenstalling voorzien vlak naast het festivalterrein. De organisatie is niet verantwoordelijk voor diefstal of schade aan fietsen. Ook voor fietsen die na het festival blijven staan (vastgemaakt aan nadars) zijn wij niet verantwoordelijk.

TOEGANKELIJK

Het festival is toegankelijk voor mensen met een fysieke beperking. Er zijn helaas geen speciale plaatsen voorzien op de weide, maar het volledige terrein is wel relatief vlak. Onze medewerkers kunnen op vraag ook gerust helpen met het betreden & verlaten van het festivalterrein.

VRIJWILLIGERS

Ons festival kan slechts blijven bestaan door de inzet van honderden vrijwilligers. Zin om ons team mee te helpen versterken en de toekomst van SW te verzekeren? Neem gerust contact met ons op and join the team!

Als vrijwilliger krijg jij ook coole SW-merch zoals truien & T-shirts. Ook zijn er uiteraard gratis tickets voorzien voor onze medewerkers.

CAMPING?

Neen, sorry, helaas! Tijdens SW is er geen camping voorzien. Neem de fiets, bel een taxi, kies een bob of spreek je kennissen in de buurt aan!

VRAGEN?

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan zeker onze FAQ pagina of neem contact met ons op!

DRANK & ETEN

Drank is te koop op het festivalterrein. Sterke dranken worden verkocht op het terrein door een externe partner. Wij houden ons steeds aan de minimumleeftijden omtrent alcoholgebruik. Eigen drank is verboden en wordt afgenomen bij het binnenkomen van het festivalterrein. Drank en eten kunnen worden aangekocht met tegoed op uw SW-BOOZE CARD. Deze kaart is vooraf (online), en tijdens (online, cash, kaart,  Payconiq) snel en makkelijk op te laden. Er is opnieuw een foodcorner voorzien met heerlijke 'fongskes'.

PRIJZEN

Voor een volledig weekend betaal je €50* in VVK en €60* ADD. Een dagje Schippersweekend kost de helft in VVK (€25*) en €35 ADD, indien nog niet uitverkocht. 

*exclusief kosten ticket-platform

-16 jaar? Dan betaal jij 15 euro voor het volledige weekend, uiteraard krijg jij dan ook een textielbandje zoals de +16 jarigen.

 

Komt je jongste spruit (-3 jaar) ook mee naar 't Schippersweekend? Dan mag hij / zij gratis binnen!

OPENINGSUREN

Ons festivalterrein opent op vrijdag 13 september om 17u30 en sluit om 03u00. Op zaterdag 14 september opent de weide al omstreeks 13u00 en sluiten we opnieuw rond 03u00. De zondag 15 september, tevens de derde en laatste festivaldag,  trappen we af omstreeks 11u00 en sluiten we af om 01u00!

PROMO VOEREN

Promo voeren op het Schippersweekend is mogelijk, maar om alles ordentelijk te laten verlopen vragen wij vooraf toestemming te vragen. Affiches worden enkel gehangen in de daarvoor voorziene zones. Er wordt geen gratis toegang voorzien voor promoteams!

SPONSORING

Geïnteresseerd om 't Schippersweekend te sponsoren en zo je bedrijf /organisatie in de kijker te zetten via één van onze talrijke publiciteitsopties? Neem gerust contact op met organisatie@schippersweekend.be of bel 0473 26 13 53!

bottom of page