LOCATIE

Het festivalterrein ligt op de site van Hoeve Delaere in Lauwe. Lauwe ligt op 7 km van Kortrijk. Het terrein is enkel te betreden met de juiste tickets. Wapens, scherpe voorwerpen, drugs, eigen drank en dieren kunnen niet worden toegelaten op het festivalterrein om veiligheidsredenen. Rugzakken kunnen worden toegelaten mits controle bij de security.

FIETSENSTALLING

Er is voldoende fietsenstalling voorzien vlak naast het festivalterrein. De organisatie is niet verantwoordelijk voor diefstal of schade aan fietsen. Ook voor fietsen die na het festival blijven staan (vastgemaakt aan nadars) zijn wij niet verantwoordelijk.

TOEGANKELIJK

Het festival is toegankelijk voor mensen met een fysieke beperking. Er zijn helaas geen speciale plaatsen voorzien op de weide, maar alles is wel mooi vlak.

VRIJWILLIGERS

Ons festival kan slechts blijven doorbestaan door de inzet van honderden vrijwilligers. Zin om ons team mee te helpen versterken en de toekomst van SW te verzekeren? Neem gerust contact met ons op and join the team!

CAMPING?

Neen, sorry, helaas! Tijdens SW is er geen camping voorzien. Neem de fiets, bel een taxi, kies een bob of spreek je kennissen in de buurt aan!

DRANK & ETEN

Drank is te koop op het festivalterrein. Sterke dranken worden verkocht op het terrein door een externe partner. Wij houden ons steeds aan de minimumleeftijden omtrent alcoholgebruik. Eigen drank is verboden en wordt afgenomen bij het binnenkomen van het festivalterrein. Drank en eten kan worden aangekocht met drankbonnen die verkocht worden op het terrein én in VVK (aan een voordeliger tarief). Er is opnieuw een foodcorner voorzien met heerlijke 'fongskes'.

PRIJZEN

De prijzen blijven ook in 2019 ongewijzigd. Voor een volledig weekend betaal je €30 + fee in VVK en €40 ADD. Een dagje Schippersweekend kost respectievelijk de helft.

-16 jaar? Dan betaal jij 10 euro voor het volledige weekend, uiteraard krijg jij dan ook een textielbandje zoals de +16 jarigen.

 

Komt je jongste spruit (-3 jaar) ook mee naar 't Schippersweekend? Dan mag hij / zij / het gratis binnen!

OPENINGSUREN

Ons festivalterrein opent op vrijdag 13 september 2019 om 18u00 en sluit om 03u00. Op zaterdag 14 september 2019 opent de weide al omstreeks 13u30 en sluiten we opnieuw rond 03u00. De zondag, tevens de derde en laatste festivaldag,  trappen we af omstreeks 11u00 en sluiten we af om 01u00!

PROMO VOEREN

Promo voeren op het Schippersweekend is mogelijk, maar om alles ordentelijk te laten verlopen vragen wij vooraf toestemming te vragen. Affiches worden enkel gehangen in de daarvoor voorziene zone's. Er wordt geen gratis toegang voorzien voor promoteams!

SPONSORING

Geïnteresseerd om 't Schippersweekend te sponsoren en zo je bedrijf /organisatie in de kijker te zetten via één van onze talrijke publiciteitsopties? Neem gerust contact op met organisatie@schippersweekend.be of bel 0473 26 13 53!