top of page
EAGL_edited.jpg

EAGL

ZATERDAG 09|09|2023 // 00.30u

Op zaterdag staat er iets magisch te gebeuren! Bereid je voor, want Eagle, de onverschrokken meester van het geluid, zal het podium betreden en je laten zweven op een muzikale wolk. Met meer dan 15 jaar ervaring als DJ en een indrukwekkende lijst van meer dan 1000 shows, is Eagle klaar om de dansvloer te veroveren als nooit tevoren.

Deze getalenteerde artiest heeft al menig publiek betoverd op grote festivals zoals Pukkelpop, Rock Werchter, Tomorrowland en was zelfs gastheer van zijn eigen TRILLERS-stage op Wecandance, Woo Hah, Fire is Gold, Laundry Day en Polé Polé. 

Eagle laat zijn wortels in de hip-hop niet zijn enige leidraad zijn, want hij overstijgt alle grenzen van genres. Zijn sets zijn als een explosieve cocktail van energie, een verrukkelijke mix van stijlen en onverwachte muzikale wendingen. Met elke beat en elk geluidsspoor neemt hij je mee op een avontuurlijke reis die je nog lang zal bijblijven. Bereid je voor op een onweerstaanbare set, doordrenkt met dansbare beats die je lichaam laten bewegen op een manier die je nog nooit eerder hebt ervaren.

bottom of page