De Mens.jpg

DE MENS

ZONDAG 12|09|2021 // 21u00 - 22u30

De heren De Mens, al meer dan vijfentwintig jaar leveranciers van Doorvoeld Entertainment (c), weten niet van stoppen. Waarom zouden ze ook? De Belpop-documentaire over de groep, die in oktober 2019 op Canvas verscheen, toonde een groep die al die jaren bleef evolueren, vernieuwen en bewijzen dat ervaring geen verstarring betekent. 

 

Anno 2021 is dat niet anders: met frisse nieuwe singles (waaronder ‘Oostende’) onder de arm, trekt de groep naar de rockclubs en is hun kenmerkende panache alweer zéér aanwezig. Hun steeds groeiend, constant ververst publiek weet dat ze bij hen terecht kunnen voor eerlijke, machtig energieke en soms verrassende shows, onder het motto “Duizenden klanten, die moet je verdienen, dag na dag, jaar na jaar.” 

 

Geen nostalgie-act, maar een springlevende, blijvend creatieve vier-eenheid van muzikanten die hun vermakende taak niet licht opnemen. In naam van het Doorvoeld Entertainment, jawel.

 

Wist-je-datje: Nadat de dames van het Noorse groep Katzenjammer in 2010 last minute hun figuurlijke kat hadden getuurd, wisten we De Mens al eens eerder te strikken. Een betere troost hadden we toen niet kunnen wensen!