Ertebrekers - 22u00

Moeders, houd uw dochters vooral niet binnen voor deze Boysband après la lettre. In tegenstelling tot wat hun naam doet vermoeden veroveren deze drie Don Juan’s  vooral in ijltempo menig hart met hun zwoele, funky pop overgoten met een sappig West-Vlaams sausje.

 

De drie Don Juan’s waarvan sprake, dat zijn Flip Kowlier, Peter Lesage en Jeffrey Jefferson. De eerste twee verdienden al hun sporen in de vaderlandse muziekgeschiedenis. Flip Kowlier als zichzelf en als lid van ’t Hof Van Commerce, Peter Lesage als muzikant bij Gabriel Rios en Flip Kowlier.  Rapper Jeffrey Jefferson werd dan weer door de twee ontdekt onder een goed verdoken Ingelmunsterse steen.

 

Hun gemeenschappelijke zwarte ziel en West-Vlaamse roots leidden al vlug tot een rits radiosingles. Wie “De Zji”, “Eva Mendes”, “Party Too Much” en “In Theorie” al hoorde weet dat deze oorwurmen staan voor een instant zomers gevoel, menig geheupwieg en een meezinggehalte van 10 op de schaal van Marva.

Wat de weergoden ook voor onze vrijdag in petto zullen hebben: met Ertebrekers waant u zich gegarandeerd aan een Lauwse Costa.

vzw Schippersweekend - Larstraat 34, 8930 Lauwe - BE 0537.601.615